English
Repülőtér üzemeltetés
tovább
Légi üzemeltetés
tovább
Repülés biztonság
tovább
Pilóta nélküli légijárművek
tovább

Miért válasszon minket

Szervezetünk konzultánsai útján a légiközlekedés minden szakterületét – repülő-hajózó, légiforgalmi irányító, repülő műszaki, légiközlekedési jogász, mérnök és repülésbiztonsági területet – lefedő szakértői kapacitásokkal rendelkezik, aminek köszönhetően a repülőtér üzemeltetéstől kezdve a szakszemélyzetek oktatásán, a repülésbiztonsági és a minőségbiztonságot is magába foglaló Compliance rendszer üzemeletetésén át a légi munkavégzések engedélyezéséig állnak partnereink rendelkezésére.

A légiközlekedés legújabb és dinamikusan fejlődő területe, a pilóta nélküli légijárművek üzemeltetése terén is állunk ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó akár Magyarország területén, légterében történő sport, hobby vagy kereskedelmi célú felhasználásról, vagy akár külföldön, a helyi szabályzóknak megfelelő üzemelésről.

Kiemelt figyelmet szentelünk arra, hogy szerződött partnereink napra készek legyenek a vonatkozó szakterületekkel szemben támasztott nemzetközi és hazai jogi követelményeknek való megfelelés tekintetében. E tevékenységünket nemzetközi és hazai jogszabály monitoring és hatósági közigazgatási eljárások tekintetében jogi tanácsadás útján látjuk el.